​Vi rydder altid op efter os - Høj kvalitet til rimelige priser -  Vi går ind for dialog - Vi overholder vores aftaler og er mødestabile

Anbefalinger​

​Vi har selvfølgelig en profil på Håndværker.dk, hvor vi har en masse fine anmeldelser, læs nogle af dem her, og find resten på ​Håndværker.dk.​

Vi er vurderet til 5/5 stjerner, ud fra 24 anmeldelser.

Helle Essendrop

Marts 2018​

Maling af byhus
Jeg har fået malet alle vægge i mit byhus indvendigt. De er blevet så flotte. Arbejdet var færdigt til tiden, og jeg er super tilfreds.

Cecilie

Marts 2018

Maling af væg i mødeloke
Vi skulle have malet en væg i et af vores mødelokaler, grundet en masse huller og slid. Michael og hans kollega formåede på tre timer, at rydde lokalet, dække af, spartle og male samt rydde pænt op igen. Hurtige, effektive og god service.

Asmus Lorenzen

Januar 2018

Renovering af toiletrum

Kan absolut anbefale Michael Midtgaard, der udførte arbejdet til vores store tilfredshed. Meget professionelt arbejde og alle aftaler blev indfriet.​

Søren Asmussen

Maj 2017

Super tilfreds

Jeg er virkelig tilfreds med det arbejde jeg har fået udført, og selvom der under arbejdet opstod yderligere arbejde, var Michael virkelig god til at løse problemerne på en meget tilfredsstillende og professionel måde. Jeg vil til enhver tid anbefale Malermester Michael Midtgaard.

Jesper Loldrup

Juni 2017

Maling og gulvslibning

Michael har udført malerarbejde i vores lejlighed og gjort et fantastisk stykke arbejde. Han sørgede desuden for at arrangere et firma, der skulle slibe gulvet. Michael fik planlagt arbejdet perfekt og det blev udført til tiden. Desuden rettede Michael skønhedsfejl hurtigt og effektivt, og gjorde lidt ekstra, der får arbejdet til at tage sig endnu bedre ud.

Ernst og Susanne Egegaard

Januar 2017

Maling af vores lejlighed

Vi er meget glade og tilfredse med resultatet af Michael Midtgaards arbejde hos os - og for hans behagelige og tillidsvækkende væsen. Heldigvis blev arbejdsprocessen ikke sat i stå, fordi Michael gik på ferie nogle dage - så tog Christian over på fineste vis!

Lejligheden fremstår bare super-fin overalt - omhyggeligt arbejde og samtidig særdeles effektivt udført. Vi har også fået stor hjælp med afdækning af tunge møbler og umulige ledninger ved vægge flere steder, som vi ikke selv kunne flytte - det var vi også taknemmelige for. Selv oprydning efter endt arbejde blev så fint gjort.

Tak for nu og på gensyn :-)

Venlige hilsener fra Ernst og Susanne

Følg os på Facebook​

Følg med i vores hverdag på Facebook!

Her poster vi billeder og opslag jævnligt.​

​Malermester Midtgaard IVS

- vi er først færdige, når du er tilfreds

Grusbakken 11, 2820 Gentofte

Telefon: 20 98 72 47

E-mail: mikmidtgaard@hotmail.com

CVR: 38231227